Helló MÁJUS! MSC Orchestra repülős csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 15-22.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 659735
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló MÁJUS! MSC Orchestra repülős csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. május 15-22.

Barcelona (Spain), Ibiza (Baleari Is.) (Spain), Cagliari (Sardinia) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence), France, Barcelona (Spain)

Fedezd fel a Földközi-tenger legszebb tájait egy különleges csoportos hajóúton, magyar idegenvezető kíséretében! Menetrendszerinti járatokkal indulunk Budapestről Barcelonába, hogy ott egy hétre a varázslatos MSC Orchestra fedélzetére lépj, és élvezd a Földközi-tenger partvidékeinek felfedezését.

Ez az utazás tökéletes választás, ha kalandot, kultúrát és felejthetetlen élményeket keresel. Az út során megismerkedhetsz a mediterrán életstílus legjavával: napfényes városok, történelmi emlékek és a helyi gasztronómia gazdagsága vár rád. Olaszország, Spanyolország és Franciaország tengerpartjai hívogatnak, hogy felfedezd ikonikus városaikat és rejtett kincseiket. A túra során mindvégig a csoport biztonságát és kényelmét garantálja a magyar nyelvű idegenvezető, aki helyi történetekkel, érdekességekkel teszi még élvezetesebbé az utazást.

Ez a hajóút tökéletes lehetőség pároknak, baráti társaságoknak és családoknak egyaránt, hogy együtt alkossanak maradandó emlékeket, és egy teljesen új perspektívából ismerjék meg a mediterrán világot. Lépj ki a hétköznapokból, és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen hajós kalandra!

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás Turnusok:
2025-05-05 - 2025-05-12
6960
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-05-05 - 2025-05-12 7 éj Belső kabin (IR2) Teljes ellátás 710.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok